Pyrocola

Pyrocola je prednamaz – lepilno sredstvo ki zagotavlja dobro sprijemljivost  malte Perlifoc na gladkih površinah.  Pyrocola je eno-komponentna  akrilna smola na vodni osnovi, ki deluje kot katalizator oprijema med podlago in malto.

pyrocola

pyrocola 2

Lepilno sredstvo, ki zagotavlja sprijemljivost PERLIFOC malte na gladkih površinah.

LASTNOSTI:
To je enokomponentna akrilna smola na vodni osnovi, ki deluje kot katalizator oprijema med podlago in malto. Le ta ohranja svoje lepilne lastnosti še 48 ur po nanosu. V aplikacijah na rahlo mokri površini ohranja vse svoje lastnosti.

PRIPRAVA PODLAGE:
Na obstoječih stenah, je potrebno najprej odstraniti delce slabo vezane malte, beleža, barv ipd. Podlaga mora biti brez barve, maščob, olja, prahu ipd., biti mora trdna in trda. Na stenah z večjo količino sredstev za sproščanje/odstranitev starih slojev, je priporočljivo, da se pred nanosom sredstva površina opere z vodo in milnico.

NAVODILA:
Ne redčiti z vodo.
Nanašati dobavljeno sredstvo neposredno na površino.
Nanašati s čopičem ali valjčkom, enoslojno v tankem sloju.

PORABA MATERIALA:
Poraba je odvisna od podlage. Z enim litrom se obdela od 8 do 10 m2 površine.

TEHNIČNE LASTNOSTI:
Izgled: motna tekočina.
Barva: svetlo zelena.
Minimalna temperatura za nastanek filma na površini: 5 °C

EMBALAŽA IN SKLADIŠČENJE:
PYROCOLA se prodaja v nepredušni embalaži v skladu s smernicami EU za pakiranje in shranjevanje kemikalij.

ZDRAVJE IN VARNOST:
Podatki na tem listu so namenjeni, tako kot pri vseh drugih priporočilih in tehničnih informacijah, le opisu lastnosti proizvoda, uporabe in aplikaciji. Podatki in informacije so navedeni na podlagi našega strokovnega znanja. Poraba materiala in mešalna razmerja temeljijo na naših lastnih izkušnjah, tako da se le ta lahko spremenijo glede na različne pogoje na delovišču.